Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Voor 2019 zijn de volgende activiteiten gepland. Zet alvast in je agenda en ben erbij!

• 3 januari:    Nieuwjaarsreceptie
  • 28 maart:    Ledenvergadering
  • 25 mei:       Groot knalfeest (incl. partner)
  • 26 oktober: Vogelschieten (Ieder schietend lid krijgt traditionaal vleespakket! Partner is welkom, alleen leden mogen (lucht) schieten.
  • 23 november: Vrijwilligersavond!

Beste schietsportliefhebber,

Op 27 oktober hebben tal van Flint-leden deelgenomen aan het traditionele...

Vogelschieten 2018!

Lisette Arts is onze nieuwe Koningin 2018 geworden, proficiat!

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Welkom op de nieuwe website van de Flint!

Op deze pagina vind je nuttige informatie over de structuur van onze website, ingedeeld in een leden en publiek deel. Toegang tot informatie over bijvoorbeeld de clubkampioenschappen en foto's van leden-evenementen is alleen mogelijk als je bent ingelogd. Vanzelfsprekend is toegang tot het afgeschermde ledengedeelte alleen mogelijk voor leden van S.V. De Flint, na registratie. Hiervoor heb je je KNSA lidmaatschapsnummer én je postvaknummer bij De Flint nodig. Heb je deze gegevens beschikbaar?

JE KUNT JE HIER REGISTREREN!

Subcategorieën