Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Voor 2020 zijn de volgende activiteiten gepland. Zet alvast in je agenda en ben erbij!

• 26 maart:          Algemene ledenvergadering.
  • 16 mei:             Knalfeest, incl. partner.
  • 5 september:   Vrijwilligersavond.
  • 7 november:    Vogelschieten met leden - en partner luchtdrukbaan! Gezellige avond met uitroepen nieuwe koning(in) en prins(es).
  • 7 januari 2021: Nieuwjaarsreceptie eerste donderdag van het jaar.

Beste schietsportliefhebber,

Op 26 oktober hebben tal van Flint-leden deelgenomen aan het traditionele...

Vogelschieten 2019!

Wij wensen Twan, onze nieuwe Koning 2019, van harte proficiat!

Nieuw dit jaar was het eendjes schieten voor de partners. Hierbij feliciteren wij dan ook Prinses Lonneke!

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Welkom op de website van de Flint!

Op deze pagina vind je nuttige informatie over de structuur van onze website, ingedeeld in een leden en publiek deel. Toegang tot informatie over bijvoorbeeld de clubkampioenschappen en foto's van leden-evenementen is alleen mogelijk als je bent ingelogd. Vanzelfsprekend is toegang tot het afgeschermde ledengedeelte alleen mogelijk voor leden van S.V. De Flint, na registratie. Hiervoor heb je je KNSA lidmaatschapsnummer én je postvaknummer bij De Flint nodig. Heb je deze gegevens beschikbaar?

JE KUNT JE HIER REGISTREREN!