Welkom op de nieuwe website van de Flint!

Op deze pagina vind je nuttige informatie over de structuur van onze website, ingedeeld in een leden en publiek deel. Toegang tot informatie over bijvoorbeeld de clubkampioenschappen en foto's van leden-evenementen is alleen mogelijk als je bent ingelogd. Vanzelfsprekend is toegang tot het afgeschermde ledengedeelte alleen mogelijk voor leden van S.V. De Flint, na registratie. Hiervoor heb je je KNSA lidmaatschapsnummer én je postvaknummer bij De Flint nodig. Heb je deze gegevens beschikbaar?

JE KUNT JE HIER REGISTREREN!

Onze website is hèt communicatie-middel van onze vereniging. Dat vergt aanvankelijk misschien wat gewenning, maar het belangrijkste is dat iedereen vanaf nu naar eigen voorkeur de informatie tot zich kan nemen, in de mate waarin hij of zij dat wil, op de plek waar hij of zij dat wil én op het moment waarop hij of zij dat wil. Dat past ook bij deze tijd!

Website voor en door leden
Iedereen die een bijdrage wil leveren aan de (inhoud van de) website, is welkom om dat te doen. Er is een grote kans dat jullie nog verbeterpunten zien of gewoon een bericht willen delen met de andere leden. Laat dan van je horen!

S.V. De Flint verhuurt geen schietbanen aan niet-leden!