Nieuws

(voor toegang tot ledeninformatie en uitslagen is registratie & inloggen vereist)

Beste schietsportliefhebber,

Naar aanleiding van de maatregelen die de overheid heeft afgekondigd tijdens de persconferentie van 28-09-2020 geven wij hieraan als volgt invulling.

1. De schietbaan blijft vooralsnog geopend.
  2. De kantine is vanaf 29-09-2020 gesloten.

Onderstaande regels blijven van kracht:

1. Het belangrijkste is dat als je verkoudheidsklachten of koorts hebt thuis blijft. Ook als iemand in je directe nabijheid, zoals een inwonend familielid,
    Corona heeft, blijf je thuis. En als je positief getest bent op Corona blijf je vanzelfsprekend ook thuis!
  2. Om besmetting te voorkomen is het van belang om de afstand van 1,50m in acht te nemen. Let er dus op dat je niet met teveel mensen in één ruimte bent. Met name in de toeschouwersruimte is de onderlinge afstand vaak te klein.
  3. Ook willen we onze vrijwilligers beschermen welke op de donderdagavonden de aspirant leden begeleiden. Het kan voorkomen dat zij de afstand van 1,50m niet aan kunnen houden omdat zij een aspirant lid moeten ondersteunen. We vragen dan ook aan alle aspirant leden om een mondkapje te dragen op de schietbaan.
    Lees ook de laatste aanwijzingen m.b.t. mondkapjes
  4. Let ook op je eigen gezondheid bij het meenemen van een introducee. Je blijft als schutter verantwoordelijk voor de introducee en er bestaat de kans dat je binnen 1,50m van de introducee moet komen. Hierbij dus ook het verzoek aan introducees om een mondkapje te dragen.
  5. Als laatste willen we iedereen wijzen op de registratieplicht. Iedereen die in onze accommodatie aanwezig is dient zich in te schrijven in het presentieregister. Ook als je niet gaat schieten! Bij een eventuele besmetting moeten we als vereniging aan kunnen tonen wie er aanwezig zijn geweest op een bepaalde dag. Dit is ook in het belang van je eigen gezondheid.

Ondanks al deze maatregelen als gevolg van Corona hopen we dat jullie toch kunnen genieten van de schietsport en jullie welkom voelen bij de vereniging.

Met vriendelijke groet,