Nieuws

(voor toegang tot ledeninformatie en uitslagen is registratie & inloggen vereist)

Beste schietsportliefhebber,

Naar aanleiding van de maatregelen die de overheid heeft afgekondigd tijdens de persconferentie van 28-09-2020 geven wij hieraan als volgt invulling.

1. De schietbaan blijft vooralsnog geopend.
  2. De kantine is vanaf 29-09-2020 gesloten.

Als aanvulling op de reeds genomen maatregelen stelt het bestuur het dragen van mondkapjes tijdens het lopen/ verplaatsen verplicht. Dit omdat er binnen onze vereniging in de gangpaden niet aan de 1.5 mtr regel voldaan kan worden.

Verder geeft het bestuur aan dat de kantine gebruikt mag worden als wachtruimte voor de schutters die nog willen schieten.
Tijdens het wachten in de kantine is het dragen van een mondkapje NIET verplicht gezien men hier de 1.5 mtr afstand kan houden. Je mag het mondkapje hier dus afdoen mits je in staat bent om voldoende afstand te houden.

Met vriendelijke groet,