Schietsportvereniging de Flint organiseert jaarlijks een clubcompetitie voor uiteenlopende schietsport-disciplines. Leden zijn verplicht te voldoen aan de wettelijke wedstrijdverplichting. Dit houdt in: 5 wedstrijden of 3 ranking wedstrijden (Verklaring van deelname overleggen bij het bestuur van SV de Flint voor 31 december) danwel deelname aan de clubcompetitie van SV de Flint: 8 wedstrijden om het clubkampioenschap in verschillende categorie├źn.

Inschrijven voor de clubcompetie gebeurt via de wedstrijdleiding en vereist kennisneming van het reglement voor de desbetreffende discipline, zoals opgesteld door het bestuur van S.V. de Flint. Voor vragen betreffende de clubcompetitie of andere wedstrijden kunt u contact opnemen met een van onderstaande commissie-leden Peter Beckers of Hans Bolten